Sklic skupščine - Equinox

Sklic skupščine

Vlagajte v najkvalitetnejše nepremičnine. Tu, kjer jih lahko vidite vsak dan. 

Vabimo vas na prvi webinar, kjer bosta predavatelja Matej Rigelnik in Primož Jagarinec predstavila Equinox, prvi nepremičninski sklad v Sloveniji. Webinar bo povezoval novinar Financ Jure Ugovšek.

Nepremičninski portfelj Equinox vključuje prvovrstne hotelske in poslovne nepremičnine v samem središču Ljubljane, katerih povprečna oddaljenost znaša manj 300 m od Prešernovega trga. Gre za najbolj centralno locirane nepremičnine s skupno površino 65,000 m² v Sloveniji in gre za enega največjih nepremičninskih portfeljev v državi.

Na webinarju boste izvedeli več o:

  • Stanju nepremičninskega trga doma in po svetu
  • Kaj je nepremičninski sklad
  • Prednosti investiranja v nepremičninske sklade
  • Kaj je Equinox – prvi pravi nepremičninski sklad

Webinar bo potekal 45 minut: 30 min predavanja + 15 minut za vprašanja in odprto razpravo.

KDAJ: 23.8.2021 ob 11:00. Prijavite se na webinar s klikom na spodnji gumb.

Udeležba je brezplačna. Prijava je obvezna!


Spoznajte naše predavatelje

MATEJ RIGELNIK

Partner

Matej Rigelnik je svojo kariero začel pri NLB d.d., kjer je med leti 2011 in 2014 vodil oddelek individualnega upravljanja premoženja strank v sektorju investicijskega bančništva v okviru NLB d.d.. Leta 2014 je pri NLB nastopil kot namestnik direktorja kot namestnik direktorja sektorja privatnega bančništva. V letu 2016 je prevzel pri Triglav skladih vodenje oddelka za upravljanje premoženja. V začetku leta 2017 je postal glavni izvršni direktor družbe Union hoteli, d.d. ter ob ustanovitvi družbe EQUINOX NEPREMIČNINE d.d. član njenega upravnega odbora in izvršni direktor.

PRIMOŽ JAGARINEC

Partner

Primož Jagarinec je svojo kariero začel leta 2004 pri Banki Slovenija na oddelku plačilnih sistemov. V letu 2007 je svojo pot nadaljeval v oddelku za individualno upravljanje premoženja pri NLB.d.d., kjer je ob soupravljanju lastnega portfelja banke bil tudi soupravitelj več stomilijonskega vrednega portfelja strank. V letu 2014 je pri NLB d.d. prevzel funkcijo privatnega bančnika kjer je skupaj z ekipo bedel nad več kot 1 milijardo EUR sredstev strank. V letu 2021 je Primož Jagarinec po ustanovitvi nove družbe EQUINOX PARTNERS, d.o.o. prevzel funkcijo partnerja EQUINOX NEPREMIČNINE d.d., prvega v Sloveniji kotirajočega nepremičninskega sklada.

JURE UGOVŠEK

Moderator

Jure Ugovšek, je novinar in urednik časopisa Finance ter Mojih financ s 15-letnimi izkušnjami. Tokar bo povezoval dogodek Union hotel je lahko vaš.


Naše prednosti

Zakaj EQUINOX?

Vlagajte v najkvalitetnejše nepremičnine. Tu, kjer jih lahko vidite vsak dan. Nepremičninski portfelj Equinox vključuje prvovrstne hotelske in poslovne nepremičnine v samem središču Ljubljane, katerih povprečna oddaljenost znaša zgolj 280 m od Prešernovega trga. Gre za najbolj centralno locirane nepremičnine s skupno površino 65,000 m² v Sloveniji in gre za enega največjih nepremičninskih portfeljev v državi sploh.

EQUINOX

vsem vlagateljem omogoča ekonomsko lastništvo najkakovostnejših nepremičnin, ne glede na višino vložka.

EQUINOX

zasleduje dolgoročno nadpovprečne donose pri nepremičninskem vlaganju.

EQUINOX

zasleduje ciljno nadpovprečno dividendno donosnost približno 5% letno.

EQUINOX

zagotavlja ustreznejšo razpršitev finančnih naložb in s tem stabilnejši naložbeni portfelj vlagateljev.

EQUINOX

Bodite obveščeni o vseh novostih nepremičninske družbe EQUINOX

Vnesi e-naslov za prijavo

" />