Sprejeti sklepi 4. redne skupščine delničarjev - družba Equinox d.d. bo prvič izplačala dividendo - Equinox

Sprejeti sklepi 4. redne skupščine delničarjev – družba Equinox d.d. bo prvič izplačala dividendo
Včeraj je družba Equinox uspešno izvedla 4. redno skupščino delničarjev. Skupno število na skupščini zastopanih delnic z glasovalno pravico je bilo 1.668.323, katerih delež glasovalnih pravic je znašal 93,00% glede na vse delnice z glasovalno pravico.

Z zadovoljstvom sporočamo, da so bili vsi predlagani sklepi, ki so bili posredovani v odločanje delničarjem z veliko večino sprejeti. Družba Equinox je dosegla nov mejnik v svojem delovanju saj bo družba prvič izplačala dividende delničarjem in sicer 20. januarja v višini 2.565.232,67 EUR.

Prav tako je skupščina prvič v zgodovini družbe potrdila odkup lastnih delnic. S tem sledimo praksam najboljših delniških družb tako v Sloveniji kot tudi globalno. Z obema sklepoma želi družba del dobička vrniti svojim delničarjem, ter s tem izkazati dobro finančno kondicijo in zaupanje v samo družbo. 

Skupščine se je udeležilo rekordno število delničarjev, kar potrjuje veliko prepoznavnost in pravo smer nadaljnjega razvoja družbe.Dokumenti skupščine:

Ostale novice

Delnica EQNX leto dni po pričetku trgovanja na Ljubljanski borzi. Kaj vse se je zgodilo?

Na zadnji januarski dan 2023 je minilo natanko leto dni odkar je na Ljubljanski borzi pričela kotirati prva nepremičninska družba v Sloveniji in s tem omogočila vsem Slovencem investiranje v nepremičnine. Ker se borimo tako za male kot velike delničarje z miselnostjo in prepričanjem, da med nami ni enakih in bolj enakih, ampak, da smo […]

PREBERITE VEČ

Uvrstitev delnic Equinox Nepremičnine d.d. v indeks SBITOP

Delnice Equinox Nepremičnine d.d. so pričele s kotacijo na Ljubljanski borzi dne 31.1.2022. Koncem minulega leta smo prejeli nagrado za najboljšo delnico leta 2022 v standardni kotaciji. Dokaz, da delamo prave stvari na pravi način sledi dne 10.1.2023, ko se bo delnica Equinox Nepremičnine d.d. (oznaka delnice: EQNX) uvrstila v izbrani indeks najboljših slovenskih podjetij […]

PREBERITE VEČ

EQUINOX

Bodite obveščeni o vseh novostih nepremičninske družbe EQUINOX

Vnesi e-naslov za prijavo

" />