Nova naložbena priložnost: vsak Slovenec lahko postane solastnik privlačnih nepremičnin v središču Ljubljane - Equinox

Nova naložbena priložnost: vsak Slovenec lahko postane solastnik privlačnih nepremičnin v središču Ljubljane

VABILO NA TISKOVNO KONFERENCO

družbe Equinox nepremičnine, d. d.,  ki bo v četrtek, 26. 8. 2021, ob 11. uri

na unikatni lokaciji The Fuzzy Log (7. nadstropje) 

»Demokratizirali bomo nepremičninski naložbeni razred, da bo dostopen slehernemu državljanu.« Matej Rigelnik, izvršni direktor Equinox nepremičnine, d. d.

Glavni cilj naložbene politike je razpršitev nepremičninskega portfelja na različne vrste nepremičnin, uporaba finančnega vzvoda bo manjša, kot je to običajno pri podobnih nepremičninskih družbah, s tem bo vlagateljem zagotovljeno boljše razmerje med donosnostjo in tveganjem, 90 % dobička bo izplačano delničarjem v obliki dividende, v primeru odstopanja, če bi tržna vrednost delnice padla za več kot 30 % pod pošteno vrednostjo delnice, bo poslovodstvo družbe skrbelo za to, da bo izvajalo korektivne ukrepe, v smislu odkupa lastnih delnic.

O tem in še o čem bomo govorili na novinarski konferenci.

Predstavili bomo izjemen nepremičninski portfelj družbe z nepremičninami v strogem središču Ljubljane, v katerem so Grand Hotel Union, Hotel Lev, The Fuzzy Log, uHotel, poslovni prostori Delo, poslovni prostori Kompas, poslovni prostori Nomago in poslovni objekt Modna hiša ter sklepe 1. skupščine družbe z dne 23. 8. 2021.

Spregovorili bomo o dilemah glede možnosti in priložnostih, ki jih prinaša potencialna prodaja nepremičnin v prihodnosti in o prihodu na Ljubljansko borzo z IPO.

Z nami bodo: Matej Rigelnik, partner in izvršni direktor družbe, Varja Dolenc, partnerica, Peter Krivc, partner, Primož Jagarinec, parter in Tadej Počivavšek, parter. Kot zunanjega strokovnjaka in poznavalca nepremičninskega trga v Sloveniji in Ljubljani smo povabili g. Nahtigala.

Zaradi spoštovanja epidemioloških ukrepov in nemotene izvedbe srečanja vključno s pogostitvijo gostov vas prosimo, da vašo udeležbo potrdite na  spodnjem gumbu oz. na telefonsko številko: +386 590 28 790.

Matej Rigelnik

Izvršni direktor Equinox nepremičnine, d. d.

EQUINOX

Bodite obveščeni o vseh novostih nepremičninske družbe EQUINOX

Vnesi e-naslov za prijavo

" />